Без рубрики

IsabellCa KieraHenr FreddieSp Schalke 04 trikot Eloy DeannanvE

Eloy Maglia Borussia Dortmund 2020/2021 poco prezzo DarinAee
Arsenal er blevet advaret om, at det kunne koste 150 millioner pund (180 millioner dollars) til at erstatte Pierre-Emerick Aubameyang. Gunners ‘topscorer er ude af kontrakt i sommeren 2021 og forhandlinger om en forlængelse har været på vent siden sæsonstart. Mikel Arteta har talt om at ville holde 30-åringen til ‘for enhver pris’, men historien har vist, at Arsenal kan være fristet til at indbetale, hvis Aubameyang ikke er enig i en ny aftale, snarere end at lade ham gå væk på en gratis overførsel. Dog er Bacary Sagna – Dortmund Tröja der så Robin van Persie solgt til Manchester United i sin tid som Arsenal-spiller – fast ved, at det ikke kan tillades at ske, og siger, at den nordlige Bayern Munchen Paita London-klub skal betale hvad Aubameyang ønsker at sikre, at han forbliver sat. Sagna tilføjede: ‘For et år siden spurgte nogen mig, om han var i verdensklasse, og jeg svarede nej. Nogle mennesker var ikke glade for mit svar, men for mig havde han potentialet til at være bedre og at være mere klinisk. Det faktum, at Aubameyang er ved at gå ind i det sidste år af sin nuværende aftale, mindsker imidlertid kontrollen Arsenal har over situationen. Ligesom det gjorde med van Persie i 2012. Alligevel mener Sagna, at klubben overrakte Aubameyang kaptajn tidligere i sæsonen for at vise, at de vil have ham til at lede den nye æra, og nu siger han, at Maglia Dortmund de skal betale speditøren – som er blevet knyttet til Barcelona – hvad han er værd.

Сектор бизнеса

Маркетинговое агентство
г.Краснодар, ул. Красных партизан 218
350000
Россия
Phone: 8(800)1000-725

5 stars -based on 9 reviews